Intin piikkiin!

Otsikosta voisi luulla, että kyseessä on Wallinista, sekä puolustusvoimista kertova ajatus, mutta väärin meni. Kyseessä on Lammin lukion tämän vuoden musikaalin nimi. Jo 26:s musikaali Lammilla, jossa nuoret pääsevät näyttämään kykyjään.  Minä olen saanut seurata kotoa käsin alusta asti, kuinka esityksen työstäminen tänä vuonna on välillä naurattanut ja välillä suututtanut yhtä mukana olevaa.  Musikaali ei synny hetkessä, vaan tätäkin nuoret alkoivat työstää jo viime vuoden elokuussa. On ollut palavereita, tehtävien jakoa, musiikin säveltämistä, mainosten kerjäämistä jne. Kotona on pianoa huudatettu, ja samalla muitakin, kun treenaaminen on aloitettu nukkumisaikaan.  Tämän vuoden puolella sunnuntaiaamuisin on herätys ollut klo 8, jotta on pääsyt päiväksi harjoittelemaan.  Ja pääsiäinenkin on nuorilla ”kiinni”.

Musikaali kuuluu osana lukion opetusohjelmaa.  Ja jos ei olisi Koskisen Teppoa, olisiko musikaalia? Hänelle kuuluu suuri kiitos siitä, että tällainen kulttuuripläjäys on mahdollista Lammilla nyt ja jatkossa.  Eikä pidä unohtaa tekniikan väkeä valoineen ja äänentoistoineen.

Nuorten omaa toimintaa tukeva valtakunnallinen Nuorten akatemia myönsi musikaalille avustusta syksyllä, joka käytetään mm puvustukseen ja maskeeraukseen.

Loppurutistus on 19 – 21.4. Hakkala Hallissa, jolloin meillä kaikilla on mahdollisuus mennä katsomaan, kun nuori uskoo itseensä ja yhdessä tekemisen upeaan tulokseen 🙂

Jätä kommentti

css.php